Dijamantske rezne ploče za beton asfalt

Dijamantske rezne ploče za beton asfalt

Od: 9.600 Din.

Ovi diskovi su specijalno dizajnirani dijamantski diskovi koji su namenjeni rezanju i tvrdih i abrazivnih materijala. To su ustvari betonski diskovi koji se vrlo malo troše pri rezanju abrazivnih materijala. Delimo ih prema kvalitetu na standard  ( BASIC ) i profesionalne ( UNICUT 2) diskove. Razlika između njih je u brzini sečenja i veku trajanja.

Opis

Dijamantske rezne ploče za beton asfalt  ZENESIS , UNICUT 2, UNICUT2 su rezne ploče ultra profesionalnog kvalitete. Ono što krasi upotrebu ovih ploča je to što se u svakom trenutku možete pouzdati da ćete posao završiti brzo i sigurno. Pored toga, možete biti sigurni da će vas isečeni metar betona, ili beton-asfalt podloge najjeftinije koštati. Potrebno je samo da izaberete pravi disk za vašu primenu ( materijal koji se reže, vaša mašina, količina armature, tip agregata u betonu,…). Tu stojimo na raspolaganju našim klijentima sa profesionalnim savetima i preporukama.

Svi dijamantske rezne ploče za beton asfalt su dizajnirane za  brzo i efikasno rezanje betona u Srbiji. Iz razloga različite primene, rezne ploče delimo prema materijalu koji se reže:

  • za teško armirani beton i asfalt ( Unicut 3, Zenesis Multicut)
  • za armirani beton i asfalt  (Unicut 2, Basic Combo)

Karakteristike alata:

–  tip alata:  Zenesis – dijamantski sa PROSTORNIM rasporedom zrna dijamanta u segmentima – originalna ZENESIS tehnologija, ostali  – nasumični raspored zrna dijamanta.

–  koristi se sa upotrebom vode. Moguća je upotreba i bez upotrebe vode.

–  dijamantske rezne ploče su napravljene sa laserski zavarenim dijamantskim segmentima.

– preporučeno za rad na mašinama preko 7ks . Obavezno pratiti uputstvo na nalepnici što se tiče broja obrtaja ploče.

– dostupno je više različitih tipova  ploča za beton. Preporučujemo da pre narudžbine kontaktirate našeg eksperta za alat.

–  kvalitet  Ultra profesionalan

–  brend ZENESIS, Torpedo , Smart road construction.

Ukoliko imate potrebu za diskovima koji seku kombinovane materijale starog armiranog betona pogledajte naše rezne ploče za beton.

Kako funcioniše ZENESIS dijamantska rezna ploča možete videti na ovom linku.

Dodatni nazivi:  testera za beton, testera za sečenje betona, sečenje betona, rezna ploča za armirani beton, rezne ploče za cirkular, dijamantska rezna ploča