Način i rokovi isporuke

Podrazumeva porudžbine za celu Srbiju. Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije u saradnji sa firmama Desxpres. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća. 

Iznos dostave zavisi od težine naručene robe i njene vrednosti, a cenovnik možete videti na web adresama Daily Expressa.  DOSTAVA ZA SVE POŠILJKE VREDNOSTI VECE OD  3000 DINARA JE NA RAČUN SMART ROAD CONSTRUCTION.

Ukoliko je narudžbina primljena do 14h određenog dana, roba ce biti poslata  istog dana. Narudžbine primljene posle naznačenog vremena će po vašoj želji biti prebacivane na sledeći dan. Ukoliko zbog pogrešno unetih ličnih podataka roba ne bude isporučena u gore navedenom roku SMART ROAD CONSTRUCTION i Daily express će pokušati kontaktirati kupca na osnovu ostalih podataka koje je naveo i pokušati ponovnu isporuku.

Kontakt telefon koji ostavljate prilikom on-line naručivanja će biti korisćen za proveru tačnosti zahteva i legitimnosti osobe. Na isti telefon će Vas kontakirati i kurirska služba.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom!

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja robe na adresi primaoca. Plaćanje se vrši u dinarima.  Uz svu kupljenu robu sa našeg sajta na ovaj način dobijate i račun.

BESPLATNA ISPORUKA ZA SVE POŠILJKE VREDNOSTI VEĆE OD 3000,00 DINARA!