Dijamantske rezne ploče za asfalt / svež beton

Dijamantske rezne ploče za asfalt / svež beton

Od: 21.750 Din.

Zenesis asfalt i svež beton diskovi su ultra profesionalni diskovi za sečenje asfalta i svežeg betona.

Segmenti su laserski zavareni tako da su diskovi predviđeni za rad sa ili bez upotrebe vode.

Napomena: diskovi za asfalt se koriste ukoliko se seče samo asfalt, bez primesa betona. Obično na trotoarima ispod asfalta uvek ima betona –  u tom slučaju se koriste kombinovani/univerzalni diskovi.

Opis

Dijamantske rezne ploče za asfalt / svež beton

ZENESIS  su rezne ploče ultra profesionalnog kvalitete. Ono što krasi upotrebu ovih ploča je to što se u svakom trenutku možete pouzdati da ćete posao završiti brzo i sigurno. Pored toga, možete biti sigurni da će vas isečeni metar svežeg betona, ili asfalta  najjeftinije koštati. Potrebno je samo da izaberete pravi disk za vašu primenu ( materijal koji se reže, vaša mašina, starost betona, tip agregata u betonu,…).  U svim testiranjima dužina rezanja i brzina rezanja u Srbiji, dobili smo daleko najbolje rezultate . Tu stojimo na raspolaganju našim klijentima sa profesionalnim savetima i preporukama.

Svi dijamantske rezne ploče za asfalt / svež beton su dizajnirane za  brzo i efikasno rezanje materijala u Srbiji. Iz razloga različite primene, rezne ploče delimo prema materijalu koji se reže:

  • za svež beton ( Zenesis Green, Unicut 2)
  • asfalt  (Zenesis asfalt)

Karakteristike alata:

–  tip alata:  Zenesis – dijamantski sa PROSTORNIM rasporedom zrna dijamanta u segmentima – originalna ZENESIS tehnologija, ostali  – nasumični raspored zrna dijamanta.

–  koristi se sa upotrebom vode. Moguća je upotreba i bez upotrebe vode.

–  dijamantske rezne ploče su napravljene sa laserski zavarenim dijamantskim segmentima.

– preporučeno za rad na mašinama preko 13ks . Obavezno pratiti uputstvo na nalepnici što se tiče broja obrtaja ploče.

– dostupno je više različitih tipova  ploča za svež beton. Preporučujemo da pre narudžbine kontaktirate našeg eksperta za alat.

–  kvalitet  Ultra profesionalan

–  brend ZENESIS, Torpedo , Smart road construction.

Ukoliko imate potrebu za diskovima koji seku kombinovane materijale starog betona i asfalta, pogledajte naše kombinovane diskove.

Kako funcioniše ZENESIS dijamantska rezna ploča možete videti na ovom linku.

Dodatni nazivi:  testera za beton, testera za sečenje betona, sečenje betona, rezna ploča za armirani beton, rezne ploče za cirkular, dijamantska rezna ploča