Povraćaj robe

Kupac robu može da vrati samo u sledećim slučajevima UZ FISKALNI ili VELEPRODAJNI RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA:

  • Kupac zakonski može vratiti robu u roku od 7 dana od fakturisanja tj kucanog fiskalnog računa, osim u slučaju poručivanja putem WEB-a tj. slanjem robe kurirskom službom gde je rok za povrat 14 dana od kucanog računa. U oba slučaja se obračunavaju i radni i neradni dani. 
  • Kada kupac vraća artikal kompaniji  SMART ROAD CONSTRUCTION  u kome je lično preuzeo i kupio robu, on tada donosi kupljeni artikal i prilaže fiskalni ili veleprodajni račun. SMART ROAD CONSTRUCTION utvrđuje ispunjavajne uslova za to (provera ispravnosti artikla, ambalaže i roka od 7 dana), i vrši nalog za ispravku ukoliko je u zakonskom roku (uzevsi u obzir i radne i neradne dane).

Ukoliko kupac vraća artikal koji je dobio putem kurirske sluzbe, zakonski rok za ovo u odnosu na datum sa fiskalnog racuna je 14 dana. Kupac na adresu SMART ROAD CONSTRUCTION treba da pošalje:

  • Artikal koji vraća i garantni list (za mašinu)
  • Originalni fiskalni račun ili veleprodajni račun
  • Napisan na papiru razlog vraćanja (predomislio se, ne odgovara, neispravno primljeno…)

Po prijemu ovako poslate robe služba RMA će utvrditi stanje i ispravnost artikla i obavestiti nas da možemo razdužiti kupca ili poslati neku zamenu. Ukoliko je artikal oštećen, on će se vratiti kupcu i neće se refundirati niti zameniti. Troškove povraćaja artikla snosi kupac. 

Troškove isporuke snosi krajnji kupac.