Novi Super premium dijamantski rezni disk za keramiku – SAMURAI 115mm

Novi Super premium dijamantski rezni disk za keramiku – SAMURAI 115mm

U svetu profesionalnog sečenja, prava alatka može učiniti sve razlike. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo najnoviji dodatak našoj liniji proizvoda – novi dijamantski disk SAMURAI 115mm, koja nije samo impresivna po svojoj izvedbi, već i po svojoj izuzetnoj tanini od samo 1.1mm.

Dizajnirana sa preciznošću i maštovitošću, ovaj disk predstavlja vrhunac tehnološkog napretka u industriji sečenja. Njena debljina od samo 1.1mm omogućava najbrže sečenje, dok istovremeno zadržava savršen rez, čineći površinu keramike idealno isečenom. To je čini nezamenljivim alatom za profesionalce koji traže preciznost i efikasnost u svom radu.

Karakteristike koje izdvajaju našu novu oštricu uključuju:

  1. Izuzetna debljina: Sa debljinom od samo 1.1mm, ova oštrica omogućava izuzetno precizno sečenje, smanjujući otpad i maksimizirajući efikasnost.
  2. Brzina Sečenja: Optimizovana je za brzo sečenje, omogućavajući korisnicima da završe posao brže nego ikad pre.
  3. Savršena Površina: Dizajnirana za sečenje granitne keramike, ovaj disk ostavlja iza sebe glatke i precizno isečene površine, minimizirajući potrebu za dodatnim obradama.

Idealna za profesionalce koji zahtevaju najviše standarde u sečenju, novi dijamantski disk SAMURAI 115mm nije samo alatka – to je revolucija u sečenju. Bilo da se radi o detaljnim radovima na keramici ili o sečenju najtvrđih granitnih ploča, ovaj disk je sposoban da zadovolji i najzahtevnije potrebe.

Karakteristike diska:

  • Prečnik 115mm
  • Debljina 1.1mm
  • Tip materijala koji reže: najtvrđe vrste granitne keramike
  • Način upotrebe: bez upotrebe vode
  • Kvalitet: Super profesionalan
  • Karakteristika alata: brz rez i dugačak radni vek.

Samurai 115 disk je već istestiran kod keramičara u Srbiji i BiH, i pokazao se kao superioran rezni disk za granitnu keramiku na ovom tržištu.

Uverite se sami u superiorne performanse našeg novog dijamantskog diska i podignite svoje profesionalne projekte na novi nivo preciznosti i efikasnosti.

Ovo je alatka koja definiše budućnost sečenja, i ponosni smo što je možemo ponuditi našim profesionalnim korisnicima.